Cursus aanbod Vrijwilligers WervenWaarom zou je een cursus volgen over het werven van vrijwilligers? Je weet toch hoe dat moet? Helaas hebben veel organisaties moeite met het vinden van vrijwilligers.

Het werven van vrijwilligers is niet één vaststaande handeling. Het is een proces met verschillende onderdelen die bij elkaar bepalen hoe succesvol je bent.

In de cursussen die ik bied, leer je elk onderdeel te optimaliseren om zo een beter resultaat te behalen en méér vrijwilligers te werven.

 

Direct naar het Cursusoverzicht

 

Stoomcursus: Vind de vrijwilliger die jij nodig hebt

Speciaal voor kleine stichtingen is er de korte krachtige cursus waarin je in veertien dagen leert om vrijwilligers te werven. Alleen de essentie maar daarmee niet minder waardevol én super aantrekkelijk geprijsd.

Meer informatie over de stoomcursus Vind de vrijwilliger die jij nodig hebt

 

Cursus: Bepaal de ideale vrijwilliger

De eerste stap in het proces is het bepalen van de ideale vrijwilliger voor de hulpvraag. Dat is een stap die vaak overgeslagen wordt, maar echt belangrijk is. Want als je iedereen wilt bereiken, dan bereik je niemand.

Maar als jij precies weet welk type persoon jij nodig hebt, dan kun je je marketing daarop aanpassen. Door de juiste woorden te gebruiken zal jouw ideale vrijwilliger zich persoonlijk aangesproken voelen.

Meer informatie over de cursus Bepaal je Ideale Vrijwilliger

 

Cursus: Opvallende vacatures schrijven

Als je jouw vrijwilliger in beeld hebt, kan je aan de slag met het schrijven van een opvallende vacature. Dat begint met de titel die natuurlijk de aandacht moet trekken. Maar ook de inhoud van de vacature moet aantrekkelijk zijn. Tot het einde aan toe.

Door een goede structuur te gebruiken én de juiste ingrediënten toe te voegen, zorg je dat jouw vacature opvalt tussen al die andere vrijwilligersvacatures.

Meer informatie over de cursus Opvallende Vacatures Schrijven

 

Voordelen van een online cursus

In de online cursussen die ik aanbied, kun je zelf aan de slag met de werving. In een online cursus kan ik je veel informatie geven tegen een aantrekkelijke prijs. In de video’s die bij de lessen zitten, krijg je aanvullende uitleg. Eerdere cursisten ervaren dat als waardevol.

Elke cursus is praktisch opgezet en bedoeld om jou in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk kennis en gereedschappen te geven. Het voordeel van een online cursus is dat je hem kunt volgen waar en wanneer je maar wilt.

Met de kennis en tips uit de cursussen haal jij voortaan met gemak vrijwilligers binnen. Succes verzekerd!

 

Naar het Cursusoverzicht

 

Staat jouw cursus er niet tussen? Neem contact op en dan bespreken we wat er mogelijk is.