5 oktober – Workshop Opvallende Vacatures Schrijven

5 oktober – Workshop Opvallende Vacatures Schrijven2018-09-13T17:10:28+00:00

5 OKTOBER VAN 13.00 – 16.00 UUR IN HEEMSKERK

Baal jij ervan dat het niet lukt om voldoende vrijwilligers te werven? Vind je het lastig om goede vrijwilligersvacatures te schrijven? Dan is deze workshop voor jou.

Op vrijdag 5 oktober organiseer ik de workshop Opvallende Vacature Schrijven.

In 3 uur leer je hoe je een vrijwilligersvacature schrijft die wél opvalt. In een groepje van maximaal 8 deelnemers gaan we aan de slag met een vacature die jij momenteel hebt open staan.

Wat gaan we doen?

Je neemt een vacature mee of bedenkt een vacature die vaker voorkomt. We gaan hiervan een opvallende vacature maken. Een vacature die wel aandacht trekt én waarmee je de juiste personen bereikt.

Je leert hoe je de pindakaashype kunt gebruiken om smaak te geven aan jouw vrijwilligersvacature.

Je krijgt handvatten waarmee je direct aan de slag gaat. Niet alleen maar luisteren maar vooral ook doen. Tussendoor bespreken we elk onderdeel en we geven elkaar feedback. Aan het eind van de middag heb jij een opvallende vacature staan.

De workshop is praktisch en na afloop krijg je de nodige informatie mee. Dan kun je die als naslagwerk gebruiken. Jouw vrijwilligersvacatures zullen nooit meer hetzelfde zijn :-).

Inspirerend. Out of the box denken. Lekker praktisch. Ik kijk nu anders naar vacatures. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden!

Een GGZ organisatie

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is wat jij nodig hebt als je regelmatig vacatures schrijft en ervan baalt dat er niet voldoende vrijwilligers op af komen.

Maar ook als jouw vacatures best aardig zijn, maar je wilt ze net dat beetje extra geven waardoor ze nog meer opvallen. Ook dan is deze workshops voor jou.

Waar en wanneer?

Datum Vrijdag 5 oktober 2018
Tijd 13.00 tot 16.00 uur
Locatie Voorweg 21,  1969 MC Heemskerk

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop is € 35 en drie uur van je tijd. Wat jij daarvoor terug krijgt is een sterke basisvacature waar je in de toekomst op kunt bouwen. Daarnaast stuiter je na afloop van inspiratie en ideeën. Een vrijwilligersvacature schrijven wordt weer leuk.

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaand formulier in te vullen. Je kunt het bedrag van € 35,00 contact meenemen of vooraf overmaken op rekeningnummer NL91 RABO 0314 0418 34 op naam van Firma G. van Egmond. Vermeld bij de omschrijving: Workshop Opvallende Vacatures en je naam.