Workshop Vind de Juiste Vrijwilliger

Workshop Vind de Juiste Vrijwilliger2018-10-11T16:56:16+00:00

Workshop Vind de Juiste VrijwilligerBaal jij ervan dat het niet lukt om voldoende vrijwilligers te krijgen? Zou je graag willen weten hoe je een vrijwilliger laat kiezen voor jouw vacature? Dan is deze workshop voor jou.

In éénmiddag leer je hoe je vrijwilligerswerk op een aansprekende manier kan omschrijven.

Het resultaat is een vrijwilligersvacature die opvalt en waarmee je de juiste vrijwilliger aantrekt.

Inspirerend. Out of the box denken. Lekker praktisch. Ik kijk nu anders naar vacatures. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden!

Een GGZ organisatie

Wat gaan we doen?

Je neemt een vacature mee of bedenkt een vacature die vaker voorkomt. We gaan hiervan een opvallende vacature maken. Je leert hoe je de pindakaashype kunt gebruiken om smaak te geven aan jouw vrijwilligersvacature.

Je krijgt handvatten waarmee je direct aan de slag gaat. Niet alleen maar luisteren maar vooral ook doen. Tussendoor bespreken we elk onderdeel en we geven elkaar feedback. Aan het eind van de middag heb jij een opvallende vacature staan, met tips over hoe je hem kunt verspreiden.

De workshop is praktisch en na afloop krijg je de nodige informatie mee. Dan kun je die als naslagwerk gebruiken. Jouw vrijwilligersvacatures zullen nooit meer hetzelfde zijn :-).

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is voor jou als je regelmatig vacatures schrijft en ervan baalt dat er niet voldoende vrijwilligers op af komen.

Of als jouw vacatures best aardig zijn, maar je wilt ze net dat beetje extra geven waardoor ze nog meer opvallen. Ook dan is deze workshops voor jou.

Liever een interne workshop voor medewerkers van jouw organisatie? Dat kan ook. Neem contact op voor meer informatie.

Waar en wanneer?

De workshop is bij mij thuis aan de keukentafel in een groep van maximaal 6 deelnemers. Je krijgt veel aandacht en er is een gemoedelijke sfeer. En lekkere koekjes. 🙂

De eerstvolgende workshop is op:

Datum Vrijdag 16 november
Tijd 13.30 tot 16.00 uur
Locatie Creutzberglaan 208, 1944 NZ Beverwijk

Parkeren kan voor het huis op de stoep of verderop in de straat.

Wat is de investering?

Jouw investering voor deze workshop is € 35,-. Wat jij daarvoor terug krijgt is een sterke basisvacature waar je in de toekomst op kunt bouwen. Daarnaast stuiter je na afloop van inspiratie en ideeën. Een vrijwilligersvacature schrijven wordt weer leuk.

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaand formulier in te vullen. Je kunt het bedrag van € 35 contact meenemen of vooraf overmaken op rekeningnummer NL91 RABO 0314 0418 34 op naam van Firma G. van Egmond. Vermeld bij de omschrijving: Workshop Opvallende Vacatures en je naam.

Liever een interne workshop voor jouw organisatie?

Veel zorginstellingen hebben teams die zelf hun vrijwilligers moeten regelen. Dan is een van de begeleiders het aandachtsgebied Vrijwilligers. Deze aandachtsfunctionarissen hebben meestal geen ervaring met het werven van vrijwilligers. Deze workshop geeft ze handvatten waardoor ze met vertrouwen en succes vrijwilligers zullen werven.

Neem contact op om te bespreken of deze workshop zinvol is voor jouw organisatie.