Workshop Vind de Juiste Vrijwilliger

Workshop Vind de Juiste Vrijwilliger2018-12-14T14:38:53+00:00

Workshop Vind de Juiste VrijwilligerBaal jij ervan dat het niet lukt om voldoende vrijwilligers te krijgen? Zou je graag willen weten hoe je een vrijwilliger laat kiezen voor jouw vacature? Dan is deze workshop voor jou.

In één middag leer je hoe je vrijwilligerswerk op een aansprekende manier kan omschrijven.

Het resultaat is een vrijwilligersvacature die opvalt en waarmee je de juiste vrijwilliger aantrekt.

Inspirerend. Out of the box denken. Lekker praktisch. Ik kijk nu anders naar vacatures. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden!

Een GGZ organisatie

Wat gaan we doen?

Je neemt een vacature mee of bedenkt een vacature die vaker voorkomt. We gaan hiervan een opvallende vacature maken. Je leert hoe je de pindakaashype kunt gebruiken om smaak te geven aan jouw vrijwilligersvacature.

Je krijgt handvatten waarmee je direct aan de slag gaat. Niet alleen maar luisteren maar vooral ook doen. Tussendoor bespreken we elk onderdeel en we geven elkaar feedback. Aan het eind van de middag heb jij een opvallende vacature staan, met tips over hoe je hem kunt verspreiden.

De workshop is praktisch en na afloop krijg je de nodige informatie mee. Dan kun je die als naslagwerk gebruiken. Jouw vrijwilligersvacatures zullen nooit meer hetzelfde zijn :-).

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor jou als je regelmatig vacatures schrijft en ervan baalt dat er niet voldoende vrijwilligers op af komen. Of als jouw vacatures best aardig zijn, maar je wilt ze net dat beetje extra geven waardoor ze nog meer opvallen. Ook dan is deze workshops voor jou. De workshop wordt vaak aangeboden vanuit een vrijwilligerscentrale of vrijwilligersacademie.

De workshop wordt ook in-company aangeboden. Heel waardevol om aandachtsfunctionarissen binnen een organisatie te versterken. Het bijzondere van de interne workshop is dat de deelnemers ook van elkaar veel leren en elkaar inspireren om tot mooie resultaten te komen. Neem contact op voor meer informatie.